"I am so clever that sometimes I don't understand a single word of what I am saying." (Oscar Wilde)


[ Mira&99' ]
instagram / askfm / facebook

credits 1 2 3 4
The Basic Love Giveaway
Sunday, 15 June 2014


Klik banner kalau nak join :)

Assalamualaikum and hi. Hari ni mira nak join this giveaway yang hadiah dia like yang mira memang nak luls. Means semua benda hadiah yang ditawarkan sangat berguna. Mira sekarang ni memang dalam dilema kekurangan topup, ketagihan kpop, baju baru dan sebagainya. hehe so, mira nak lah try if ade luck for giveaway kali ni kan. hihihi 

Syarat-syarat penyertaan memang senang and memang fair and square lah kan dengan hadiah-hadiah yang ditawarkan. Just perlukan blog, facebook, instagram dan twitter sahaja srta kudrat untuk klik ads lol Tapi maaf ye penganjur saya takde twitter sebab twitter annoying i mean saya tak suka twitter sangat sebab saya tak tau kenapa saya tak suka lol apa ni -.- 


anyway, mira pengguna maxis. tak menang hadiah post, topup pun jadilah. pls pls


Semua mesti nak tau kan what kind of the prizes are right? Hadiah tak berapa nak banyak lol ofcoz lah ni bukan the mega one lol tapi worth it lah kan hadiah dia. Let's check it out! hehe








  • Hadiah misteri x 2
  • 5 pieces postcards from Indonesia x 1
  • Topup RM5 x 10
  • Topup RM10 x 1
  • Header blog x 7
  • Cursor x 3



  • So, its kinda good kan hadiah dia. haha hope boleh menang satu lah. ahaha omg tak malunya /facepalm/ lol menang entri kreatif pun jadi lah hahaha tak malu lagi luls. anyway due date till 30 June 2014. So, you guys boleh joined lagi. meh ler meriahkan lagi giveaway ni sume tau you all. haha ok Adios.

    tag : Nabilah , Atin , Aze , Anis


    Labels: , , ,