"I am so clever that sometimes I don't understand a single word of what I am saying." (Oscar Wilde)


[ Mira&99' ]
instagram / askfm / facebook

credits 1 2 3 4
New Look
Saturday, 14 June 2014


Assalamualaikum and hi. lol lama tak bukak blog and yeah befor this bukak je but untuk edit blog-blog yang seniors and ex-seniors mintak tolong je. Mira tak bukak apa apa tempahan ye ._. crush? its hopeless. lmao seriously, just give up on him if you had one. lol Mira cakap based on pengalaman sendiri ahahahahaha tapi serius kalau aci suka suka cemtu je lagi sempat lagi nak move on tak payah suka dia. haha ye. suka tu satu fitrah manusia tapi nak elakkan dari berlebihan, mula lah dari sekarang. apa aku merepek ni zz --'


Yeah, sekian kalinya, this is my 1st time edit blog nampak agak matured and kinda mystery lolz cause its black and white maybe? hehe. inspiration by hyung Hafiz. header memang tak dapat lawan header hyung yang hoya tu lah. hadumak macho gila ah hoya bby. luls before this skin yang mira guna mesti kinda feminine, color light pink, grey, light green and others but kali ni only black, white and fav all of the time, grey. bagi mira grey tu menawan. haha. this is my blog preview;





Simple dan agak kosong anyway, pilantak lah. haha tapi this time memang mira jarang update just biar blog cemni je and sometimes just join giveaway only. lol sorry ye kalau full giveaway je nanti ._. hahaha siapa yang nak join jugak tekan ler banner dekat sidebar tu. blog ni memang serius akan unactived due to pt3 exam this year. wish me luck gaisss. Kboi. Adios. 




Labels: , , ,