"I am so clever that sometimes I don't understand a single word of what I am saying." (Oscar Wilde)


[ Mira&99' ]
instagram / askfm / facebook

credits 1 2 3 4
2nd Giveaway by Fatimah Azzahrah
Monday, 16 June 2014


Klik banner kalau nak join :)

Assalamualaikum and hi. Post hari ni in malay since aku malas nak buat entri giveaway dalam english lol. Okay today mira join giveaway dari blog adik Fatimah Azzahrah. The rules are easy and joined it now guys :)
Hadiah sangat berbaloi , I mean sangat sangat berbaloi. Mira hopes sangat dapat menang salah satu lol especially powerbank lah hahaha since I need it now. luls

Senarai Hadiah ;
  • 1 Powerbank 
  • 1 Note book
  • 1 hadiah misteri
  • 10 bookmark by Zara
  • Banner Non Animated
  • Keychain Felt by Ainie Zulaikha

Due date ; 29 May 2014 - 24 June 2014

Still ada masa lagi nak join so meh ler joined ye awak awak semua. Haaaaa, before mira lupa, owner blog mintak komen about her blog, so here you are ;

  1. Dekat sidebar, antara tajuk dengan contents kalau boleh jarakkan sikit sebab nampak serabut. better letak code <br> lah bawah tajuk and bawah contents
  2. Blog adik color light pink/pink lembut so header punya tulisan warna black tak berapa nak sesuai. Lagi better color pink pekat or something striking sbb combination dia nampak tak kene unless adik gune skin color yang sangat striking
  3. Then, adik punya tajuk dekat page semua tu pun kene jarak letak code <br> ye kasi dia tak berapa nak serabut tau 

Okay tu je lah yang dapat akak sampaikan. hehe Maaf ye kalau adik terasa hati dengan komen akak. Blog akak tak lawa pun just akak sampaikan pendapat. Okay, adios 



Labels: , ,